Veelgestelde vragen

De betaling vindt plaats door middel van domiciliëring. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige afschrijving.

Ja. Proefabonnementen van enkele weken stoppen vanzelf, welke titel je ook kiest.


Verder geldt momenteel voor de meeste week- en maandmagazines dat je die altijd kunt opzeggen, dus zelfs als de korting nog loopt. Deze voorwaarde wordt vermeld bij de titelinformatie op de bestelpagina.


Een klein aantal magazinebundels en specials is uitgesloten van deze tijdelijke actie. Voor de deze titels geldt dat ze maandelijks opzegbaar zijn na de gekozen kortingsperiode van 1, 2 of 3 jaar.

Als proefabonnee of vaste abonnee lees je je tijdschrift ook op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Ja, bij een tweede abonnement op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen en acties) krijg je het eerste jaar tot wel 40% korting. Dit abonnement is na afloop van het eerste jaar gemakkelijk maandelijks op te zeggen. Sluit het tweede abonnement met korting af op kiosk.nl/abonneevoordeel, het officiële verkoopkanaal van DPG Media.

Kortlopende proefabonnementen van enkele weken stoppen automatisch. De bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.


Verder geldt momenteel voor de meeste week- en maandmagazines dat deze altijd opzegbaar zijn, dus zelfs als de korting nog loopt. Deze voorwaarde wordt vermeld bij de titelinformatie.


Een klein aantal magazinebundels en specials is uitgesloten van deze tijdelijke actie. Voor deze titels geldt dat ze maandelijks opzegbaar zijn na de gekozen kortingsperiode van 1, 2 of 3 jaar.

Proefabonnementen op de leukste tijdschriften

Twijfel je of een tijdschrift bij je past? Dan is een proefabonnement de perfecte oplossing. Met een proefabonnement ontvang je je favoriete magazine een aantal weken in de brievenbus voor een voordelige prijs, zonder dat je meteen vastzit aan een langlopend abonnement.

Aanbiedingen proefabonnementen op magazines

Op Kiosk.be vind je verschillende proefabonnementen op tijdschriften. Kies bijvoorbeeld uit HUMO, Goed Gevoel, Dag Allemaal, Primo, Story, TeVe Blad en TV Familie. Er zijn regelmatig acties en promo's waarbij je extra voordelig kennis kunt maken met deze magazines en kunt ontdekken of een tijdschrift bij je past.

Bestel een proefabonnement op een magazine

Je bestelt een proefabonnement eenvoudig en snel. Na het bestellen heb je direct toegang tot de digitale editie van het magazine dus je kunt meteen beginnen met lezen. Alle proefabonnementen bij Kiosk.be stoppen automatisch.