Proefabonnementen voor het hele gezin

Kiosk is het officiële verkoopkanaal voor kortlopende abonnementen die automatisch stoppen

Kiosk.be is onderdeel van DPG Media NV, de grootste mediagroep van België. Met een aanbod van titels die informeren, inspireren en entertainen, en al decennialang dagelijks over de vloer komen bij miljoenen Vlaamse huishoudens.

Afbeelding van kranten en tijdschriften

Hoe werkt Kiosk.be?

Je regelt je proefabonnement snel en eenvoudig in 3 stappen.

  1. Kies uit de populairste titels van België.

  2. Kies je abonnementsvorm en vul je gegevens in. Je betaalt veilig via een eenmalige incasso.

  3. Geniet van jouw tijdschrift of krant. Na je aanvraag kun je meteen beginnen met digitaal lezen. Het proefabonnement stopt vanzelf.

Proefabonnementen voor het hele gezin

Magazines

Een proefabonnement op het magazine Humo, Dag Allemaal, Goed Gevoel of een ander tijdschrift? Op Kiosk.be is het mogelijk om een proefabonnement af te sluiten zodat je eerst kennis kunt maken. Kies voor een magazine dat je al kent of probeer eens een nieuw magazine. Met onze ruime keuze zit er altijd een geschikte aanbieding voor jou tussen. Deze kortlopende proefabonnementen van een aantal weken tot enkele maanden stoppen automatisch.

Kranten

Op Kiosk.be vind je voordelige aanbiedingen op proefabonnementen van kranten. Een proefabonnement is de ideale kennismaking met een krant om te ontdekken of deze bij je past. Of je nu kiest voor HLN of De Morgen. Met deze proefabonnementen heb je de keuze uit verschillende abonnementsvormen. Vind jij het heerlijk om ‘s ochtends op je gemak de papieren krant te lezen met een tas koffie? Kies dan voor dagelijks de papieren krant in de bus. Liever alleen digitaal? Kies dan voor een digitaal abonnement waarmee je altijd en overal toegang hebt tot de digitale krant en online artikelen. Je kunt ook kiezen voor de papieren krant op zaterdag en de rest van de week digitaal lezen. Alle proefabonnementen stoppen automatisch.