Veelgestelde vragen

De startdatum van je abonnement vind je in de bevestigingsmail van de titel die je bestelt. Deze mail kun je binnen 24 uur na afronding van je bestelling verwachten.


Met een krantenabonnement start je direct beginnen met digitaal lezen, als je kiest voor de eerst mogelijke ingangsdatum. De papieren krant ontvang je ongeveer een week na aanvraag. 


Magazines hebben een verwerkingstijd van 14 dagen. De definitieve bezorgdatum is afhankelijk van hoe vaak het tijdschrift uitkomt.

Ja, na de kortingsperiode kun je maandelijks opzeggen. Alle proefabonnementen en losse nummers stoppen vanzelf.

Als proefabonnee of vaste abonnee lees je je tijdschrift ook op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Ja, als je een vast abonnement hebt op een tijdschrift van DPG Media krijg je tot wel 40% korting op een tweede tijdschriftabonnement. Deze aanbieding geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Dit abonnement is na afloop van het eerste jaar maandelijks op te zeggen. Je sluit het tweede abonnement met korting af op kiosk.nl/abonneevoordeel.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Kortlopende proefabonnementen lopen automatisch af. De bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast. Heb je een voordeelabonnement met langdurige korting van 1, 2 of 3 jaar dan is dit na de actieperiode maandelijks opzegbaar.

Proefabonnementen op de leukste tijdschriften

Twijfel je of een tijdschrift bij je past? Dan is een proefabonnement de perfecte oplossing. Met een proefabonnement ontvang je je favoriete magazine een aantal weken in de brievenbus voor een voordelige prijs, zonder dat je meteen vastzit aan een langlopend abonnement.

Aanbiedingen proefabonnementen op magazines

Op Kiosk.be vind je verschillende proefabonnementen op tijdschriften. Kies bijvoorbeeld uit HUMO, Goed Gevoel, Dag Allemaal, Primo, Story, TeVe Blad en TV Familie. Er zijn regelmatig acties en promo's waarbij je extra voordelig kennis kunt maken met deze magazines en kunt ontdekken of een tijdschrift bij je past.

Bestel een proefabonnement op een magazine

Je bestelt een proefabonnement eenvoudig en snel. Na het bestellen heb je direct toegang tot de digitale editie van het magazine dus je kunt meteen beginnen met lezen. Alle proefabonnementen bij Kiosk.be stoppen automatisch.