Het Laatste Nieuws

Jouw onmisbare nieuwsgids

PROEFABONNEMENT

Maak voordelig kennis met Het Laatste Nieuws

Ontdek of Het Laatste Nieuws iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
4 weken
6,99
Stopt vanzelf

De grootste krant van het land gaat voor jou elke dag tot het uiterste en brengt onderwerpen die er écht toe doen. Met achtergrond door de beste experts, verhalen met duidelijk woord en beeld, en heldere antwoorden op vragen die elke Vlaming zich stelt. HLN brengt je niet enkel feiten, maar ook emoties. De krant zoekt altijd naar de menselijke kijk en brengt je verhalen die je raken in het hart. 

Daarom lees je Het Laatste Nieuws

  • Nieuws uit binnen- en buitenland met uitneembare sportkatern
  • Verhalen uit eigen regio en buurt
  • De beste journalistieke pennen met o.a. Isolde Van Den Eynde en Jeroen Bossaert
  • Dagelijks de mening van Vlamingen in de rubriek ‘Onze lezers’
  • Elke zaterdag het NINA-magazine: inspiratie over lifestyle, beauty, mode, relaties en lekkere gerechten

Veelgestelde vragen

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

De betaling vindt plaats door middel van domiciliëring. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige afschrijving.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier. Het is helaas niet mogelijk om de ingangsdatum ná de aanvraag te wijzigen. 

Ja! Direct na aanvraag van je Het laatste nieuws-proefabonnement sturen wij je een e-mail met je inloggegevens waarmee je meteen kunt inloggen en beginnen met lezen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.