Veelgestelde vragen

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Doordeweeks vóór 7.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 9.00. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Ja! Direct na aanvraag van je abonnement sturen wij je een e-mail met je inloggegevens waarmee je meteen kunt inloggen en beginnen met lezen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

Proefabonnementen op kwaliteitskranten

Twijfel je of een krant bij je past? Op Kiosk.be vind je voordelige aanbiedingen op proefabonnementen van kranten. Kies bijvoorbeeld voor een proefabonnement op De Morgen of Het Laatste Nieuws. Je ontvangt de krant dan een aantal weken in de brievenbus voor een voordelige prijs, zonder dat je meteen vastzit aan een langlopend abonnement.

Kies een proefabonnement op een krant die bij jou past

Op Kiosk.be vind je regelmatig acties en promo's waarbij je extra voordelig kunt genieten van een proefabonnement op een krant naar keuze. Met een proefabonnement op De Morgen of Het Laatste Nieuws kun je ontdekken of een krant bij je past. Bovendien ben je op de hoogte van het laatste nieuws in België en daarbuiten.

Bestel een proefabonnement op Kiosk.be

Je regelt een proefabonnement eenvoudig en snel binnen 1 minuut. Je kunt kiezen voor een volledig digitaal abonnement of in combinatie met papier. Na het afronden van je bestelling kun je direct beginnen met digitaal lezen. De papieren krant ontvang je ongeveer een week na aanvraag. Alle proefabonnementen stoppen vanzelf.