Veelgestelde vragen

Vanwege een tijdelijke actie zijn de meeste week- en maandmagazines altijd opzegbaar, dus zelfs als de korting nog loopt. Je kunt dus altijd opzeggen. Bel hiervoor met de klantenservice: 088-5500113.


Een klein aantal magazinebundels en specials is uitgesloten van deze tijdelijke actie. Voor deze titels geldt dat ze maandelijks opzegbaar zijn na de gekozen kortingsperiode van 1,2 of 3 jaar. Bij de titelinformatie staat wat voor jouw keuze geldt.

Het eerste halfjaar ontvang je jouw magazine voor slechts 7,50 per maand (en vtwonen voor slechts 4,50). Daarna loopt de actie door en geniet je nog een jaar lang van extra korting: Libelle, Margriet, AutoWeek, Donald Duck, Flair, Tina en Story zijn dan afgeprijsd naar 15,- per maand. Kidsweek, vtwonen en Veronica Superguide zijn dan slechts 10,- per maand.


Pas na 1,5 jaar betaal je het reguliere tarief. De genoemde magazines zijn bovendien altijd opzegbaar. 

De startdatum van je abonnement vind je in de bevestigingsmail van de titel die je bestelt. Deze mail kun je binnen 24 uur na afronding van je bestelling verwachten.


Met een krantenabonnement begin je direct met digitaal lezen, als je kiest voor de eerst mogelijke ingangsdatum. De papieren krant ontvang je ongeveer een week na aanvraag. 


Magazines hebben een verwerkingstijd van 14 dagen. De definitieve bezorgdatum is afhankelijk van hoe vaak het tijdschrift uitkomt.

Ja. Proefabonnementen van enkele weken stoppen vanzelf, welke titel je ook kiest.


Verder geldt momenteel voor de meeste week- en maandmagazines dat je die altijd kunt opzeggen, dus zelfs als de korting nog loopt. Deze voorwaarde wordt vermeld bij de titelinformatie op de bestelpagina.


Een klein aantal magazinebundels en specials is uitgesloten van deze tijdelijke actie. Voor de deze titels geldt dat ze maandelijks opzegbaar zijn na de gekozen kortingsperiode van 1,2 of 3 jaar.

Als proefabonnee of vaste abonnee lees je je tijdschrift ook op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Ja, bij een tweede abonnement op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen en acties) krijg je het eerste jaar tot wel 40% korting. Dit abonnement is na afloop van het eerste jaar gemakkelijk maandelijks op te zeggen. Sluit het tweede abonnement met korting af op kiosk.nl/abonneevoordeel, het officiële verkoopkanaal van DPG Media.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Je ontvangt Kidsweek wekelijks. Tijdens de zomervakantie ontvang je de krant om de twee weken.

Kortlopende proefabonnementen van enkele weken stoppen automatisch. De bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.


Verder geldt momenteel voor de meeste week- en maandmagazines dat deze altijd opzegbaar zijn, dus zelfs als de korting nog loopt. Deze voorwaarde wordt vermeld bij de titelinformatie.


Een klein aantal magazinebundels en specials is uitgesloten van deze tijdelijke actie. Voor deze titels geldt dat ze maandelijks opzegbaar zijn na de gekozen kortingsperiode van 1,2 of 3 jaar.

Proefabonnementen op de leukste tijdschriften

Twijfel je of een tijdschrift bij je past? Dan is een proefabonnement de perfecte oplossing. Met een proefabonnement ontvang je je favoriete magazine een aantal weken in de brievenbus voor een voordelige prijs, zonder dat je meteen vastzit aan een langlopend abonnement.

Aanbiedingen proefabonnementen op magazines

Op Kiosk.be vind je verschillende proefabonnementen op tijdschriften. Kies bijvoorbeeld uit HUMO, Goed Gevoel, Dag Allemaal, Primo, Story, TeVe Blad en TV Familie. Er zijn regelmatig acties en promo's waarbij je extra voordelig kennis kunt maken met deze magazines en kunt ontdekken of een tijdschrift bij je past.

Bestel een proefabonnement op een magazine

Je bestelt een proefabonnement eenvoudig en snel. Na het bestellen heb je direct toegang tot de digitale editie van het magazine dus je kunt meteen beginnen met lezen. Alle proefabonnementen bij Kiosk.be stoppen automatisch.