Cover van HUMO

HUMO

Jouw eiland in een zee van ellende

Proefabonnement

4 nummers voor 4,-
Stopt vanzelf
4,-
eenmalig
Bestel nu

Elke week het beste uit film, muziek, literatuur, eigenzinnige columns en straffe onderzoeksjournalistiek. De spraakmakende coverstory’s en onthullende interviews geven je een aparte kijk op onderwerpen die er echt toe doen. Humor van de bovenste en soms onderste plank. En daarbovenop sprankelende stukken over sport, pop- en jongerencultuur en leuke wedstrijden.

Daarom lees je HUMO

  • Wekelijks de strafste interviews en achtergrond bij het nieuws
  • Diepgravende reportages zoals bijvoorbeeld ‘In het hoofd van kinderdoders’
  • Met columns van o.a. Marc Didden, Heleen Debruyne, Herman Brusselmans, Delphine Lecompte en Jan Mulder
  • De beste film-, boeken- en muziekrecensies
  • Dijenkletsende cartoons van Kamagurka

Veelgestelde vragen

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

De betaling vindt plaats door middel van domiciliëring. Door uw rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geeft u toestemming voor een eenmalige afschrijving.

De digitale Humo kan u op verschillende manieren lezen. Er is de vertrouwde weergave van het papieren blad, deze kan u raadplegen via de site of via de app. Meer informatie over het digitale magazine kan u hier vinden. De nieuwste editie is elke dinsdag vanaf 5u beschikbaar.


Daarnaast vindt u dezelfde artikels in een aan uw telefoon aangepaste vormgeving. Die biedt voortaan de mooiste Humo: de prettige bladspiegel en de heldere navigatie garanderen het ultieme leescomfort, en video en animatie verrijken de artikelen.

In onze app vindt u bovenop de wekelijkse Humo ook nog een handige tv-gids, de volledigste streaminggids en dagelijks extra artikelen en recensies.