Probeer nu 4 nummers HUMO voor 6,99. Het proefabonnement stopt vanzelf. Na ontvangst van de bevestiging kun je meteen beginnen met digitaal lezen.

Vul je gegevens in

T.b.v. een eenmalige afschrijving van 6,99

Beveiligde transactie

U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging per e-mail. U kan uw bestelling binnen 14 dagen annuleren. Uw bestelling wordt via het opgegeven e-mailadres bevestigd. Informatie over het gebruik van uw gegevens vind je in ons privacy statement.

Veelgestelde vragen

Uw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. U zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

De betaling vindt plaats door middel van domiciliëring. Door uw rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geeft u toestemming voor een eenmalige afschrijving.

Ja, dit kan. U kan een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

De digitale Humo kan u op verschillende manieren lezen. Er is de vertrouwde weergave van het papieren blad, deze kan u raadplegen via de site of via de app. Meer informatie over het digitale magazine kan u hier vinden. De nieuwste editie is elke dinsdag vanaf 5u beschikbaar.


Daarnaast vindt u dezelfde artikels in een aan uw telefoon aangepaste vormgeving. Die biedt voortaan de mooiste Humo: de prettige bladspiegel en de heldere navigatie garanderen het ultieme leescomfort, en video en animatie verrijken de artikelen.

In onze app vindt u bovenop de wekelijkse Humo ook nog een handige tv-gids, de volledigste streaminggids en dagelijks extra artikelen en recensies.