Veelgestelde vragen

Doordeweeks vóór 07.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 9.00. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Ja. Proefabonnementen van enkele weken stoppen vanzelf, welke titel je ook kiest.


Verder geldt momenteel voor de meeste week- en maandmagazines dat je die altijd kunt opzeggen, dus zelfs als de korting nog loopt. Deze voorwaarde wordt vermeld bij de titelinformatie op de bestelpagina.


Een klein aantal magazinebundels en specials is uitgesloten van deze tijdelijke actie. Voor de deze titels geldt dat ze maandelijks opzegbaar zijn na de gekozen kortingsperiode van 1, 2 of 3 jaar.

Ja! Als je kiest voor de eerst mogelijke ingangsdatum kun je direct online lezen via de app Tijdschrift.nl. Via 5 schermen tegelijk geniet je samen van online toptijdschriften, waar en wanneer je wilt.

Ja! Als je kiest voor de eerst mogelijke ingangsdatum kun je direct beginnen met online lezen. Daarvoor log je simpelweg in met het e-mailadres dat je invult bij je bestelling. 

Als je ook een papieren krant kiest, dan ontvang je deze op de ingangsdatum van het abonnement. Je kunt tijdens het bestellen kiezen voor een zo snel mogelijke ingangsdatum, of een ingangsdatum verder in de toekomst.

Kortlopende proefabonnementen van enkele weken stoppen automatisch. De bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.


Verder geldt momenteel voor de meeste week- en maandmagazines dat deze altijd opzegbaar zijn, dus zelfs als de korting nog loopt. Deze voorwaarde wordt vermeld bij de titelinformatie.


Een klein aantal magazinebundels en specials is uitgesloten van deze tijdelijke actie. Voor deze titels geldt dat ze maandelijks opzegbaar zijn na de gekozen kortingsperiode van 1, 2 of 3 jaar.

Proefabonnementen op kwaliteitskranten

Twijfel je of een krant bij je past? Op Kiosk.be vind je voordelige aanbiedingen op proefabonnementen van kranten. Kies bijvoorbeeld voor een proefabonnement op De Morgen of Het Laatste Nieuws. Je ontvangt de krant dan een aantal weken in de brievenbus voor een voordelige prijs, zonder dat je meteen vastzit aan een langlopend abonnement.

Kies een proefabonnement op een krant die bij jou past

Op Kiosk.be vind je regelmatig acties en promo's waarbij je extra voordelig kunt genieten van een proefabonnement op een krant naar keuze. Met een proefabonnement op De Morgen of Het Laatste Nieuws kun je ontdekken of een krant bij je past. Bovendien ben je op de hoogte van het laatste nieuws in België en daarbuiten.

Bestel een proefabonnement op Kiosk.be

Je regelt een proefabonnement eenvoudig en snel binnen 1 minuut. Je kunt kiezen voor een volledig digitaal abonnement of in combinatie met papier. Na het afronden van je bestelling kun je direct beginnen met digitaal lezen. De papieren krant ontvang je ongeveer een week na aanvraag. Alle proefabonnementen stoppen vanzelf.