Veelgestelde vragen

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier. Het is helaas niet mogelijk om de ingangsdatum ná de aanvraag te wijzigen. 

Doordeweeks vóór 7.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 9.00. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Ja, na de kortingsperiode kun je maandelijks opzeggen. Alle proefabonnementen en losse nummers stoppen vanzelf.

Ja! Als je kiest voor de eerst mogelijke ingangsdatum kun je direct beginnen met lezen. Daarvoor log je simpelweg in met het e-mailadres dat je invult bij je bestelling.

Kortlopende proefabonnementen lopen automatisch af. De bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast. Heb je een voordeelabonnement met langdurige korting van 1, 2 of 3 jaar dan is dit na de actieperiode maandelijks opzegbaar.

Proefabonnementen op kwaliteitskranten

Twijfel je of een krant bij je past? Op Kiosk.be vind je voordelige aanbiedingen op proefabonnementen van kranten. Kies bijvoorbeeld voor een proefabonnement op De Morgen of Het Laatste Nieuws. Je ontvangt de krant dan een aantal weken in de brievenbus voor een voordelige prijs, zonder dat je meteen vastzit aan een langlopend abonnement.

Kies een proefabonnement op een krant die bij jou past

Op Kiosk.be vind je regelmatig acties en promo's waarbij je extra voordelig kunt genieten van een proefabonnement op een krant naar keuze. Met een proefabonnement op De Morgen of Het Laatste Nieuws kun je ontdekken of een krant bij je past. Bovendien ben je op de hoogte van het laatste nieuws in België en daarbuiten.

Bestel een proefabonnement op Kiosk.be

Je regelt een proefabonnement eenvoudig en snel binnen 1 minuut. Je kunt kiezen voor een volledig digitaal abonnement of in combinatie met papier. Na het afronden van je bestelling kun je direct beginnen met digitaal lezen. De papieren krant ontvang je ongeveer een week na aanvraag. Alle proefabonnementen stoppen vanzelf.