Cover van HLN

Proefabonnement

Maak voordelig kennis met HLN

Ontdek of HLN iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.be stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
4 weken
4,-
Stopt vanzelf

De grootste krant van het land gaat voor jou elke dag tot het uiterste en brengt onderwerpen die er écht toe doen. Met achtergrond door de beste experts, verhalen met duidelijk woord en beeld, en heldere antwoorden op vragen die elke Vlaming zich stelt. HLN brengt je niet enkel feiten, maar ook emoties. De krant zoekt altijd naar de menselijke kijk en brengt je verhalen die je raken in het hart. 

Daarom lees je HLN

  • Nieuws uit binnen- en buitenland met uitneembare sportkatern
  • Verhalen uit eigen regio en buurt
  • De beste journalistieke pennen met o.a. Isolde Van Den Eynde en Jeroen Bossaert
  • Dagelijks de mening van Vlamingen in de rubriek ‘Onze lezers’
  • Elke zaterdag het NINA-magazine: inspiratie over lifestyle, beauty, mode, relaties en lekkere gerechten

Veelgestelde vragen

Je proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val je daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

De betaling vindt plaats door middel van domiciliëring. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige afschrijving.

Deze wordt binnen 3 weken gratis thuis bezorgd.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier. Het is helaas niet mogelijk om de ingangsdatum ná de aanvraag te wijzigen. 

Ja! Als je hebt gekozen voor de eerst mogelijke ingangsdatum, kun je direct beginnen met lezen. Na aanvraag van jouw HLN-proefabonnement sturen wij je een e-mail met jouw inloggegevens waarmee je meteen kunt inloggen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag. Als je hebt gekozen voor een latere ingangsdatum, dan ontvang je jouw inlog vlak voordat je de eerste krant ontvangt.