1. Hoe wil je De Morgen ontvangen?
2. Vul je gegevens in

T.b.v. een eenmalige afschrijving van 4,-

Beveiligde transactie
kiosk envelope

Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging per e-mail. Je kan jouw bestelling binnen 14 dagen annuleren. Meer informatie over het gebruik van je gegevens vind je in ons privacybeleid.

Veelgestelde vragen

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kan u per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Valt u daarbuiten? Dan krijgt u bij uw aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

De betaling vindt plaats door middel van domiciliëring. Door uw rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geeft u toestemming voor een eenmalige afschrijving.

Ja, dit kan. U kan een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Ja! Als u kiest voor de eerst mogelijke ingangsdatum kunt u direct beginnen met online lezen. Daarvoor logt u simpelweg in met het e-mailadres dat u invult bij de bestelling. 

Als u ook een papieren krant kiest, dan ontvangt u deze op de ingangsdatum van het abonnement. U kunt tijdens het bestellen kiezen voor een zo snel mogelijke ingangsdatum, of een ingangsdatum verder in de toekomst.