1. Hoe wil je HLN ontvangen?
2. Vul je gegevens in

Kies eerst hoe je HLN wilt ontvangen

Jouw keuze

Kies eerst hoe je HLN wilt ontvangen.

Veelgestelde vragen

Ja, met het EK-abonnement van Het Laatste Nieuws scoor je elke dag voetbalnieuws met spannende matchverslagen, treffende analyses, spraakmakende columns en uitgebreide verslaggeving over het EK en de Rode Duivels.

Je kunt kiezen uit deze leesvormen:

  • Dagelijks de papieren en digitale krant
  • Dagelijks de digitale krant en op zaterdag de papieren krant
  • Dagelijks alleen de digitale krant


Bij de papieren krant krijg je ook de extra dikke weekendkrant op papier. Bij elke leesvorm krijg je onbeperkt toegang tot HLN+

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media.

Je proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

De betaling vindt plaats door middel van domiciliëring. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige afschrijving.

De startdatum van je abonnement vind je in de bevestigingsmail van de titel die je bestelt. Deze mail kun je binnen 24 uur na afronding van je bestelling verwachten.


Met een krantenabonnement begin je direct met digitaal lezen, als je kiest voor de eerst mogelijke ingangsdatum. De papieren krant ontvang je ongeveer een week na aanvraag.

Ja! Als je kiest voor de eerst mogelijke ingangsdatum kun je direct beginnen met online lezen. Daarvoor log je simpelweg in met het e-mailadres dat je invult bij je bestelling. 

Als je ook een papieren krant kiest, dan ontvang je deze op de ingangsdatum van het abonnement. Je kunt tijdens het bestellen kiezen voor een zo snel mogelijke ingangsdatum, of een ingangsdatum verder in de toekomst.