Veelgestelde vragen

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier. Het is helaas niet mogelijk om de ingangsdatum ná de aanvraag te wijzigen. 

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media.

De startdatum van je abonnement vind je in de bevestigingsmail van de titel die je bestelt. Deze mail kun je binnen 24 uur na afronding van je bestelling verwachten.


Met een krantenabonnement start je direct beginnen met digitaal lezen, als je kiest voor de eerst mogelijke ingangsdatum. De papieren krant ontvang je ongeveer een week na aanvraag. 


Magazines hebben een verwerkingstijd van 14 dagen. De definitieve bezorgdatum is afhankelijk van hoe vaak het tijdschrift uitkomt.

Ja, na de kortingsperiode kun je maandelijks opzeggen. Alle proefabonnementen en losse nummers stoppen vanzelf.

Kortlopende proefabonnementen lopen automatisch af. De bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast. Heb je een voordeelabonnement met langdurige korting van 1, 2 of 3 jaar dan is dit na de actieperiode maandelijks opzegbaar.

Proefabonnementen voor het hele gezin

Magazines

Een proefabonnement op het magazine Humo, Dag Allemaal, Goed Gevoel of een ander tijdschrift? Op Kiosk.be is het mogelijk om een proefabonnement af te sluiten zodat je eerst kennis kunt maken. Kies voor een magazine dat je al kent of probeer eens een nieuw magazine. Met onze ruime keuze zit er altijd een geschikte aanbieding voor jou tussen. Deze kortlopende proefabonnementen van een aantal weken tot enkele maanden stoppen automatisch.

Kranten

Op Kiosk.be vind je voordelige aanbiedingen op proefabonnementen van kranten. Een proefabonnement is de ideale kennismaking met een krant om te ontdekken of deze bij je past. Of je nu kiest voor HLN of De Morgen. Met deze proefabonnementen heb je de keuze uit verschillende abonnementsvormen. Vind jij het heerlijk om ‘s ochtends op je gemak de papieren krant te lezen met een tas koffie? Kies dan voor dagelijks de papieren krant in de bus. Liever alleen digitaal? Kies dan voor een digitaal abonnement waarmee je altijd en overal toegang hebt tot de digitale krant en online artikelen. Je kunt ook kiezen voor de papieren krant op zaterdag en de rest van de week digitaal lezen. Alle proefabonnementen stoppen automatisch.

Wat zijn de voordelen van een proefabonnement?

  • Maak kennis met een magazine en ontdek of deze bij je past
  • Een proefabonnement stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast
  • Je bent altijd gegarandeerd van een voordelige aanbieding